Wil je een website die bijdraagt tot een professionele uitstraling van je bedrijf, die de vindbaarheid van je bedrijf vergemakkelijkt, die je potentiële klant duidelijk informeert en aantrekt en zodoende bijdraagt tot de winst van je bedrijf? Lees hieronder wie we zijn, wat we bieden en hoe we dat allemaal bewerkstelligen!

Over Ons

Wij zijn een groeiend bedrijf dat bestaat uit professionals met jarenlange ervaring in de ICT-sector. We luisteren aandachtig naar je wensen en behoeftes en zorgen ervoor dat die vertaald worden naar een professionele website die alle aspecten bevat die nodig zijn om een goede indruk te maken op je potentiële en bestaande klanten. We hanteren eerlijke tarieven en we geven ook een garantie van zes maanden op het technisch aspect van de site! Ook zijn we trots op de onze klantenservice, nooit ofte nooit laten we je dagen wachten op een antwoord of op het oplossen van een probleem. We gaan ook op een duidelijke en systematische manier tewerk, lees hieronder hoe we dat doen.

Werkwijze

voorbereidend gesprek

Voorbereidend gesprek

In het voorbereidend gesprek bespreken we wat je exact wil. We geven advies wat betreft de structuur en inhoud . Natuurlijk als je al weet hoe je website of webshop eruit moet zien, des te beter! Als je er niet helemaal over uit bent dan brainstormen we samen.

We starten het project

Eenmaal dat je je beslissing hebt genomen verstrek je ons de informatie die we nodig hebben om te kunnen starten zoals de tekst die je op je site wil, de producten voor je webshop, enz.

U geeft ons uw feedback

We laten het eerste resultaat zien en je geeft ons feedback. We blijven aanpassen conform de afspraken die we hebben gemaakt tot je tevreden bent over het resultaat.

De website of webshop gaat live!

Nadat alles naar wens is gaat de website of webshop live. We testen om te zien of de website of webshop er op alle toestellen (mobiel, desktop, tablet) er goed uitziet. Daarna kun je lekker starten met je project!

Onze diensten

Starter Website

349 €

Professional Website

599 €

Recensies

“Kritisch” waren wij als bedrijf al enige tijd op zoek naar een goede en uiterst creatieve web ontwikkelaar voor de website voor ons bedrijf. Een ontwikkellaar die niet alleen stevig en gewaagd durft te ontwerpen, maar ook op een duidelijke en heldere manier de communicatie aangaat met zijn klanten, op een bijzondere en proactieve manier. Na een lastige en vooral avontuurlijke rondgang binnen de wereld van de web ontwikkelaars, waarin we eigenlijk geen echt en oprecht vertrouwen hadden, kwamen we na lang zoeken uiteindelijk A2-ecomweb tegen. Hun onderscheidend vermogen ligt precies daar! Vertrouwen, wederzijdse pro -activiteit, lef , heldere communicatie en topdesign voor elk gewenst niveau, met daarin een zeer groot inlevingsvermogen. Daarbij werken zij met eerlijke tarieven, meerdere malen hebben wij dat wel eens anders ervaren bij ander leveranciers! Graag blijven wij nog lang in samenwerking met A2-Ecomweb, met alle vertrouwen in de toekomst.
Een oude website, een nieuwe activiteit. Geen tijd, agenda altijd vol en toch heel goed geholpen door A2-Ecomweb. Mooie website gemaakt, gebruikersvriendelijk en mooie features, voor een zeer redelijke prijs. A2-Ecomweb is een startend bedrijf met veel potentie, ze begrijpen de klant en respecteren dat de ondernemer zich met name wil richten op ondernemen. Wij willen in de toekomst een webshop als aanvulling op onze activiteiten, wij weten zeker dat we hiervoor bij A2-Ecomweb aan het juiste adres zijn.


Projecten

Gratis checklist

Er komt veel kijken bij het maken van een professionele website. Daarom hebben we deze checklist voor je beschikbaar die ervoor zorgt dat je niets over het hoofd ziet. Het helpt ons enorm en zal ook jou helpen!