Al onze webshops worden gemaakt in WordPress, een inhoudsbeheerprogramma die het voor u gemakkelijk maakt om uw webshop te beheren zonder enige technische kennis, een programma die er ook voor zorgt dat uw webshop veilig is voor hackers. U krijgt een gratis training waarin wordt uitgelegd hoe gemakkelijk het is om producten toe te voegen en te verwijderen, productomschrijvingen bij te voegen, enz.

Als u voor het Professionalpakket kiest dan wordt een boekhoudprogramma gelinkt aan uw webshop zodat uw administratie wordt geautomatiseerd. Voor het Starterpakket kan dat ook, mits een vergoeding.

Over Ons

Wij zijn een groeiend bedrijf dat bestaat uit professionals met jarenlange ervaring in de ICT-sector. We luisteren aandachtig naar je wensen en behoeftes en zorgen ervoor dat die vertaald worden naar een professionele website die alle aspecten bevat die nodig zijn om een goede indruk te maken op je potentiële en bestaande klanten. We hanteren eerlijke tarieven en we geven ook een garantie van zes maanden op het technisch aspect van de site! Ook zijn we trots op onze klantenservice, nooit ofte nooit laten we je dagen wachten op een antwoord of op het oplossen van een probleem. We gaan ook op een duidelijke en systematische manier tewerk, lees hieronder hoe we dat doen.

Werkwijze

voorbereidend gesprek

Voorbereidend gesprek

In het voorbereidend gesprek bespreken we wat je exact wil. We geven advies wat betreft de structuur en inhoud . Natuurlijk als je al weet hoe je website of webshop eruit moet zien, des te beter! Als je er niet helemaal over uit bent dan brainstormen we samen.

We starten het project

Eenmaal dat je je beslissing hebt genomen verstrek je ons de informatie die we nodig hebben om te kunnen starten zoals de tekst die je op je site wil, de producten voor je webshop, enz.

U geeft ons uw feedback

We laten het eerste resultaat zien en je geeft ons feedback. We blijven aanpassen conform de afspraken die we hebben gemaakt tot je tevreden bent over het resultaat.

De website of webshop gaat live!

Nadat alles naar wens is gaat de website of webshop live. We testen om te zien of de website of webshop er op alle toestellen (mobiel, desktop, tablet) er goed uitziet. Daarna kun je lekker starten met je project!

Starter Webshop

799 €

Professional Webshop

1499 €

Gratis checklist

Er komt veel kijken bij het starten en runnen van je eigen bedrijf. Daarom hebben we deze checklist voor je beschikbaar die ervoor zorgt dat je niets over het hoofd ziet. Het helpt ons enorm en zal ook jou helpen!